Η ΠΑΟΛΑ ΣΤΟ ΤΗΕΑΜΑ ATHENS ΣΤΙΣ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Δημοσιεύθηκε από στις 09/10/2024

Η επιστροφή της Πάολα στη νυχτερινή Αθήνα είναι γεγονός. Η Πάολα επιστρέφει στην Αθήνα στις 11 Οκτωβρίου έτοιμη να ξεσηκώσει το κοινό της πρωτεύουσας με ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα στο ολοκαίνουργιο THEAMA Athens Live Stage!

Η εκρηκτική τραγουδίστρια επιστρέφει στην Αθήνα, έτοιμη να ξεσηκώσει το κοινό της πρωτεύουσας με ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα στο THEAMA Athens Live Stage (πρώην Palais Royal,),  Ο συγκεκριμένος χώρος, γνωστός για την πολυτελή του ατμόσφαιρα και την άρτια σκηνική του παρουσία, αποτελεί το τέλειο σκηνικό για τη μοναδική ερμηνεύτρια, που έχει αγαπηθεί από το κοινό για τη χαρακτηριστική φωνή και την αφοπλιστική σκηνική της παρουσία.

Έτοιμη όπως πάντα να δώσει τον καλύτερό της εαυτό, η Πάολα ανεβαίνει… βόρεια σε έναν πολυτελή χώρο, ασύγκριτης αισθητικής!είναι γνωστή για το πάθος και την ένταση που φέρνει σε κάθε της εμφάνιση. Στο Theama Athens, δεν απογοητεύει το κοινό, καθώς κάθε βράδυ προσφέρει ένα φαντασμαγορικό θέαμα που συνδυάζει έντονες ερμηνείες με συναίσθημα και δυναμισμό. Η φωνή της παραμένει ισχυρή και εκφραστική, ενώ η επικοινωνία της με το κοινό είναι αμεσότητα που καθηλώνει.

Το πρόγραμμα Πάολα – Χρήστος Μενιδιάτης – Νίνο που παρουσιάζει το Theama Athens περιλαμβάνει ένα πλήρες μουσικό ταξίδι που συνδυάζει λαϊκά, έντεχνα και ποπ στοιχεία. Παράλληλα, δεν λείπουν οι εκπλήξεις από το ρεπερτόριό της, με την Πάολα να ερμηνεύει και πιο κλασικά τραγούδια από άλλους μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες, αποδεικνύοντας έτσι τη μουσική της ευελιξία και την ικανότητα να κινείται με άνεση ανάμεσα σε διάφορα μουσικά είδη.

Το THEAMA Athens Live Stage αποτελεί κάτι πολύ περισσότερο από ένα ακόμη νυχτερινό κέντρο! Η ασύγκριτη αισθητική του διά χειρός της διακεκριμένης αρχιτέκτονος και interior designer Ιωάννας Μοσχοβάκη, η επιβλητική σκηνή με τους εντυπωσιακούς φωτισμούς και το αρτιότερο σύστημα ήχου σηματοδοτούν μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης!

ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ… www.theamaathens.gr


Περισσότερα

Lakkasouliradio

To Νο 1 λαϊκό ίντερνετ ραδιο

Ακούτε Τώρα
TITLE
ARTIST